09 december 2006

December månads nyhetsbrev

Nu är vi mitt uppe i värsta julruschen med inköp av julklappar och mat.
Knäck ska kokas, lussebullar bakas, (även om köpta faktiskt ÄR goda de också) julpynt tillverkas eller dammas av och glöggfesterna haglar tätt. Det är nästan så att man längtar till stillheten i januari, men bara nästan, för det är ju så mysigt samtidigt om man håller alla måsten i schack.

Flitens lampa måste lysa hos många av er om kvällarna med tanke på allt material till julkort som inhandlats. Och många är nog de som kommer att bli glada över att få superfina handgjorda julkort i år.
Även jag faktiskt, för min kära lillasyster hoppade på en av våra populära julkortskurser, och har sedan dess försvunnit in i distressernas och stämplarnas värld.

Vi blev extra glada, när den jättefina svenskdesignade julkollektionen från Plingans Dekorativa Design kom till oss. Det kommer nog att tillverkas många fina kort och layouter med dem tror vi.
Det har även kommit in fler stämplar från Magnolia, Cutterpede skärmaskin, häftigt glitter i olika färger, olika förvaringsmappar, Glossy och Sepia accents, embossingfön, stenciler för att göra rutmönster på sina layouter mm.

För er som fortfarande letar efter någon bra present till en kär vän eller släkting.. Kanske kan de fina krämfärgade plåt-askarna från Foof-A-La med vitt accordion inuti, vara något!?
Dessa blir jättefina att dekorera med mönstrade papper och favoritfoton. Garanterat en uppskattad present att ge bort, som varar länge.

Just nu, ser vi själva fram emot lördagen den 16 december, då vi har ÖPPET HUS kl. 10-14 och bjuder på hembakat, glögg/kaffe och saft till de små. Jag klurar på fina erbjudanden i butiken medan Hella förbereder sig för att inspirera till nya scrap- och stämpelprojekt.
För er webbkunder som tyvärr inte kan komma förbi, kommer vi att hitta på lite roliga saker på hemsidan i stället.

Onsdagen den 13 december har webbshopen varit igång i precis en månad. Det vill vi fira med dem som handlat hos över nätet på ett speciellt sätt. Så till er säger vi: Håll utkik!

Vi uppdaterar ständigt vår hemsida www.storyhouse med nya varor och kurser, så glöm inte att titta in då och då. Kursplaneringen för 2007 är redan i full gång och januari är redan uppbokat och ligger i kalendern på hemsidan. Vi kommer att lägga in mer inspirationsmaterial i vår blogg! Är det så att du tillverkat en layout eller ett kort med våra varor, som du är extra stolt över, maila oss en bild så lägger vi ut den i bloggen med ditt namn.

Vi vill till sist passa på att tacka alla kunder både i butiken och på webben.
Det är så roligt med er entusiasm och era glada leenden när ni kommer in i butiken.

Ni inspirerar.
Tack!

En underbar julhelg och ett härligt nyårsfirande önskar vi er!
Jessica och Hella

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för de snälla orden i min blogg.

Mvh
Ingela
http://coelogyne.blogg.se/