21 december 2006

Tävling och öppettider i julhelgen

Julen närmar sig med stormsteg och alla är vi i slutspurten av julstöket. Hemma har jag pyntat, klätt granen och städat. Idag har jag hunnit koka knäck o gjort Mozartkulor..

Det har varit fullt upp med rara karlar i butiken som köper presentkort till sina käresta och små flickor som med glittrande ögon beundrat alla små pysselsaker. Vi tackar alla kunder för det varma mottagandet under hösten och välkomnar er till det nya året med StoryHouse. Nya varor är på väg in och mer kommer i början av januari, så vi ser fram emot vintern och våren med många nya, spännande produkter och kurser.

From lördagen den 23/12 - tisdagen den 2/1 tar Jessica en välbehövlig semester. Butiken på Helsingborgsvägen i Ängelholm håller stängt och öppnar åter onsdagen den 3/1. Webshopen är öppen som vanligt, men eftersom det är helg, så kommer bekräftelser på era ordrar att dröja några extra dagar under denna tid. Vi ber om ert överseende med detta, då även en scrap-mamma behöver vila några dagar ;)

Trots att ni säkert har fullt upp med att öppna era klappar, äta julmat och umgås med släkten, så hoppas vi att ni vill delta i vår stora jul-tävling!

Första pris i tävlingen är ett 12x12 D-ring album från American Crafts med tygklädd rygg. Det har bar fram- och baksida i kartong som man själv dekorerar efter egen smak. 10 Plastfickor medföljer.
Jag ska lägga in ett foto här i nästa vecka, på hur jag har dekorerat ett sånt album. I väntan på detta, så får ni se en bild från American Crafts hemsida.

Tävlingsreglerna är enkla:

Du ska göra en dubbel-LO i valfritt format, där temat är: "Min jul" Det finns inga måsten eller förbud, utan du ska helt enkelt ge din allra mest kreativa och juligaste tolkning av årets julhelg. Däremot uppmuntrar vi ett användande av glitter o bling ;) Sedan skickar du in en bild på ditt bidrag till storyhouseinfo@yahoo.se (OBS! detta är inte företagets vanliga mail, utan enbart för tävlingen!) Glöm inte att ange din adress!

Stoppdatum är tisdag den 2 januari. Då kommer en "jury" titta på alla bidrag och välja ut det vinnande bidraget. Bland alla som deltar i tävlingen kommer vi också att lotta ut januari numret av tidningen Scrapbook mm.

Lycka till och en riktigt god jul till er alla!

/Hella
Inspiratör för StoryHouse

2 kommentarer:

Sonja sa...

GOTT NYTT ÅR och lycka till under 2007!!!

//Sonja

Anonym sa...

Instämmer med föregående talare.

Gott Nytt År!
Kramiz
Ingela
http://coelogyne.blogg.se/