02 februari 2007

Dags för scrapträff!

Nu har vi varit lite dåliga på att uppdatera här ett tag.. tiden vill inte riktigt räcka till. Eftersom det har kommit massor av nya varor till butiken under januari, så allt arbete är lagt på att beställa hem, packa upp och få in dessa i webshopen. Men vi lovar att bättra oss ;)

Nu på lördag går vår första scrapträff av stapeln! En fullbokad träff och vi tycker att det ska bli jätteskoj. Ni har väl börjat packa och planera redan, för nu är det inte länge kvar.. Vi hoppas ni kommer att trivas på vår första träff! Är det någon som lider av allergi, eller av någon annan anledning inte äter vad som helst, så ber vi er genast kontakta oss på tel. 0431-410720

Kurslistan är nyligen påfylld och flera kurser är på gång, så kolla regelbundet in i vår kalender, så missar du inget. Kolla även in vår nyhetskategori, där vi lägger in det mesta nytt som kommer in.

Inför alla hjärtans dag, så kommer vi att köra en kurs med ett minialbum med kärlekstema. Mer information om den hittar du i kalendern!

Ha en skön helg!

4 kommentarer:

Virre sa...

Yes!! Äntligen är det dax imorgon!!
Vi ses då, pigga och fulla med scrapplust!

Helena Påhlsson sa...

ses imorgon tjejer...jag ska snart hem och packa stora väskan.....

Anonym sa...

Nu är det inte många timmar kvar :D Det ska bli så kul!

Sonja sa...

Vill tacka för en mycket trevlig dag hos er - personligen var jag väl inte piggelin till 100% med en dum förkylning i både kropp o knopp, men man ville ju inte missa träffen för allt smör i småland:)))
På återseende, helt klart:)
Kram SonjaT