20 februari 2007

Information om scrapträffen den 9 mars (uppdaterad)













Välkomna tillbaks till 80-talet!


Denna träff är för dig som minns ditt 80-tal.. kläderna, musiken, frisyren, sminket..

Fredagen den 9 mars kommer den mest annorlunda scrapträff du nånsin varit på, gå av stapeln.
Kvällen bjuder på nostalgisk 80-talsmusik, smaskig buffé, mingel, välkomstdrink och framför allt, massor av scrap och skratt. Och vem vet.. kanske en liten discohörna!

För att riktigt sätta oss i stämning, kommer vi att leva ut temat totalt! Vi kommer att vara goda förebilder och klä oss tidsenligt i kläderna som bara fanns på den tiden. Vem minns inte benvärmare, axelvaddar, neon och jeans med kilar..
Frisyren får vi inte glömma! Lev dig tillbaks i ungdomen med tuperade hårsvall och lockiga pudelfrissor.. och som pricken över i, blå kajal och mascara!

Bland er som kommer utklädd (uppklädd) i full mundering.. hår, smink, kläder.. kommer vi att lotta ut en SCRAPSTYLING! Vad det innebär, blir en hemlis till dess ;)

OBS! Det är inget krav att klä ut sig, men det vore kul om ni ville :)

Hela kvällen kommer att gå i partyts tecken, men givetvis ska vi inte glömma bort pysslet! Vi kommer att ha en tema-utmaning där du behöver minst 1 bild på dig själv från 80-talet. I övrigt pysslar vi på i egen takt med 80-tals musiken i bakgrunden som sprider härlig stämning.

Vi hoppas att denna kväll blir en träff ni sent ska glömma!

För er övriga, som känner att maskerad, 80-tal och dunkande musik inte är något för er, kommer givetvis dom vanliga scrapträffarna under våren! Nästa tillfälle är redan den 31 mars.

Varmt välkomna!

Jessica & Hella

5 kommentarer:

Helena Påhlsson sa...

det vet i attans....undra om jag har några häftiga kläder kvar?? Jag har ialla fall haft en sån där Carola kavaj utan armar med stora !! axelvaddar, får hem i gömmerna....

Kram Helena P

Anonym sa...

*asg* kläderna jag har sen den tiden är ju i bebisstorlek ! får väl rota hos mamma och pappa hihi

Anonym sa...

äntligen får man vädra benvärmarna...

Sonja sa...

...och jag som älskade 80-talet på 80-talet, fniss:) Men sparat kläder o klenoder sen dess... aj aj aj, där går jag nog bet är jag rädd!
Men konceptet låter heltufft iaf:))))

//SonjaT

Anonym sa...

Jaaa, det kommer bli urskoj! Ser massor fram emot det!